Kadınlar ve erkekler cinsel birliktelikler öncesi küçük sürprizler, seksi kıyafetler, fantezi giyim gibi unsurlar ile birbirlerini tahrik ederek daha güzel bir gece geçirmek isterler. Seksi giyim tercih eden bayanlar ve erkekler için seçenek oldukça fazladır. Birbirinden seksi giyim ürünleri ile daha sıcak geceler yaşamak mümkün. Bunun için doğru fantezi giyim tercih etmek gerekir. Fantezi giyim modelleri ve seksi giyim tarzı için bir kaç önerimiz var bizimde.

 

            Seksi fantezi giyim tercih etmek isteyen bayanlar için birinci öncelik bir jartiyer takımı olmalı. Genelde kırmızı rengi tercih ediliyor bu modellerin fakat siyah renklerde oldukça sıcak bir görüntü oluşturuyor. Jartiyer çorap ve ya takımlar dolaplarınızda mutlaka olmalı. Bayanlar için seksi geceliklerde yine tercihlerde olması gereken baş ürünlerden biridir. Mutlaka dolabınızda bir tane vardır. Fakat ürün çeşitliliği ve çok güzel gecelik modellerinden bir kaç tane daha tercih etmelisiniz. Özellikle son dönemde g string ile tercih edilen seksi modellere bir göz atmalısınız mutlaka. Babydoll seksi giyimde sizin için güzel bir alternatif. Babydoll modellerinden beğendiğiniz bir modelin mutlaka olacağını unutmayın.

 

            Fantezi giyimde seksi tanga modelleri, g string modelleri, sütyen külot takımları ve fantezi külot ile sütyen takımları yine beğeneceğiniz ürünler. Bayanlar için özel bölgesi açık külotlar çok seksi durmaktadır. Bu modelin özel bölgesi fermuarlı modelleri de bulunmaktadır. Göğüs ucu açık sütyenlerde külot takım ile çok seksi durmaktadır. Fantezi giyim alanında bir diğer seçenek ise deri giyimdir. Deri giyim seksi kıyafetler, kostümler ve iç çamaşırları özellikle son bir kaç yıldır daha fazla seçenek sunuyor. Deri giyim modellerine mutlaka göz atmak gerek. Deri giyim tanga ve özel bölgesi açık ya da fermuarlı modeller bayanlar tarafından sık alınanlar arasındadır. Erkekler için seksi kıyafet modelinde genelde erkekler deri külot modellerini tercih ediyor. Slip külotlar fit vücutlu erkekler için muhteşem bir ürün. Bunu mutlaka denemek gerekir.

 

            Fantezi giyim kostümleri yine bayanlar için en az bir iki tane alınması gereken ürünlerdir. Hemşire kostümü, sadoist ve mazoşist kostümler, yerli kabile kostümleri, seksi dansöz kostümleri, vücut çorapları ve güvenlik görevlisi kıyafetleri özellikle partnerinizin aklını başından alacak kostümlerdir. Seksi kıyafetler yine seksi aparatlar ile daha da güzelleştirilebilir. Seksi kelepçeler, biraz ağrılı cinsel ilişki sevenler için kırbaç ve kalın halat tarzı ipler, vibratör ve yatak kelepçesi gibi çok çeşitli aparatlar kullanılabilir.

 

            Fantazi giyim ile cinsel yaşantıyı daha heyecanlı ve istekli hale getirebilirsiniz. Partneriniz ile uyum içerisinde iseniz mutlaka beraber beğenerek alabileceğiniz birçok seksi kıyafet bulunmaktadır. Beraber alırsanız daha güzel bir gece geçirmek içten bile değil. Yapacağınız küçük değişiklik ve dokunuşların sizlere ve partnerinize daha güzel bir cinsel ilişki deneyimini yaşatacağından emin olabilirsiniz.