Seksi Gecelik ModelleriBaştan çıkaran gecelikler, iç giyim dünyasına ait en geniş ürün yelpazesine sahip ürün grubudur. Gecelikler modanın rüzgarı ile artık sade tasarımlardan kurtularak daha seksi modellerden oluşmaktadırlar. Seksi gecelikler olarak kategorilendirilen bu tür modeller dantel ve transparan tasarımları ile erotik gecelik kategorisinde oldukça fazla yer alır. Kadınların beğendiği en moda geceliklerin arasından seçilen şık tasarımların geliştirilerek daha seksi ve baştan çıkarıcı olması ile büyüleyici anlar yaşamsını sağlayan gecelikler özel gecelerinizde unutulmaz anılar yakalamanızı sağlar.

Seksi Gecelik Modelleri

Seksi gecelik modelleri baştan çıkaran tasarımları ile her sezon iç giyim koleksiyonlarında yer almaktadırlar. Seksi gecelikler genellikle transparan kumaş üzerine dantel işlemeli ve gül motifleri ile daha seksi görünmenizi sağlar. Dantel detaylı seksi gecelikler transparan ve dekolteli tasarımları ile vücudunuzun tüm hatlarını ortaya çıkarır. Dantel işlemeli gecelikler uzun ve yırtmaçlı olup kadınları cezbeder. Yırtmaçları ile dekoltesinden verdiği pozlar ile erkekleri baştan çıkarır.

Erotik Gecelik Modelleri

Erotik gecelikler sıradan geceliklerin aksine vücut hatlarını en çok ortaya çıkaran ve vücut kıvrımlarını en doglun şekilde partnerinize sunan fantazi gecelik modelleridir. Erotik gecelikler transparan tasarımların yanı sıra dekolte detayları ile dikkat çekmektedir. Baştan çıkaran geceliklerin en detaylı motifleri ve transparanı ile koleksiyonlar da oldukça dikkat çekmektedir.