Yeni evli misiniz? Eşiniz ile özel anlar yaşayıp, tutkunun sınırlarını zorlamak mı istiyorsunuz? Dış güzelliğin önemi yoktur, önemli olan iç güzelliktir diyen erkekleri baştan çıkarmanın en etkili yollarından biri de onları baştan çıkaracak bir gecelik giyip karşısına çıkmaktır. Sonrasında sizin istediğiniz her şeyi ona yaptırabilirsiniz. Gecelik modelleri de bayanlar gibi çeşit çeşittir.

 

            Taşlı Babydoll Takım: Egzotik bir geceye hazır mısınız? Bedeninizi saran bu geceliğin göğüsten başlayarak göbeğe kadar açıktır ve metal aksesuar ile iki uç birbirine tutturulmuştur. Yandan yırtmacı ve sırttan ip ile bağlanması ve mor rengi ile kendinizi adeta gecenin kraliçesi hissetmenizi sağlayacak bir gecelik. Cesur kadınlara özel bir model. Diğer gecelik modelleri de size hitap edebilir.

 

            Sırt Dekolteli Fantazi Gecelik: Çok açık olmayıp ama eşinizi çıldırtmak mı istiyorsunuz? Bu gecelik tam size göre.100% saten olan, boyundan bağlamalı, göğüs ve sırt bölgesinde dantel olan, arkası kalçaya kadar yırtmaçlı ve sırtı dekolte olan bu kırmızı gecelik sırtını ve bacaklarını göstermekten hoşlanan bayanlara hitap ediyor. Diğer gecelik modelleri de size hitap edebilir.

 

            Zebra Gecelik: Kaplan desenine alternatif, zebra deseni. Dolgun göğüslere ve güzel bir popoya sahipseniz vücudunuzu saran bu geceliği kaçırmamalısınız. Mini etek boyu popo hizasında olması geceliği ayrı bir seksi yapıyor. Göğüs kısmında bulunan danteller, dantelli çamaşır seven erkeklere hitap etmekte.

 

            Saten Gecelik: Benim kendi güzelliğim bana yeter. Gecelik çok süslü olmasa da yeter diyorsanız, bu düz siyah gecelik tam size göre. Adeta acil durum kurtarıcısı gibi her kadının dolabında bulundurmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

 

            Gecelik Takım: Abartıdan uzak olan bu takım, önce kırmızı rengi ile dikkatleri çekiyor. Esnek ve yumuşak dokusu ile bedeninizi ikinci bir deri gibi sararken, dantelleri ile eşinizin gözüne hitap edecektir. Büyüleyici anlarınızın ateşleyicisi olmaya aday bu gecelik.

 

            Daha cesur şeyler mi arıyorsunuz? O zaman size tamamen transparan gecelikleri önerebilirim. Bedenin ile barışık ve kendini son derece seksi hissediyor isen bu gecelikler tam sana göre. Kendine güvendiğini gören eşin de moda girecek ve güzel bir gece sizi bekliyor olacak. Transparan ile yarışan bir başka model ise tamamen dantel olan gecelikler. Yer yer teninizin gözüktüğü bu geceliklerin erkekler üzerinde ayrı bir etkisi var. Ne tamamen teninizi görüyor, ne de teniniz tamamen ondan gizlenmiş.

 

            İnternet üzerinden çoğu siteden bulabileceğin göğüs kısmı transparan ve altı da transparan etek şeklinde olan gecelikler, dantelli olup da kalçaya kadar etekli olan gecelikler de piyasada kapış kapış satılmaktadır. Transparan üstü olup da altına giyilen g-string ile uç noktaları yaşayan çiftlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Ama sateninde kendine göre ayrı bir yeri vardır. Satene dokunduğunuzda elinizde bıraktığı o kayganlık hissi, içinizin tutuşmasına neden olacak.