Tüm dünyada kadınlar tarafından kullanılan iç giyim çeşitlerinin başında gecelik modelleri gelmektedir. Çalışan ve ev hanımı bayanların en çok tercih ettiği giyim grubunu oluşturan gecelikler her sezon en beğenilen ve en çok satılan iç giyim modellerindendir.

Bu durumu bilen dünya markaları en iyi gecelik modelleri ile piyasa kıran kırana bir yarış içerisindedirler. Gecelik modellerinin birçoğu bayanlar tarafından büyük bir ilgi görmekte ve tasarımları ile nefes kesen görünümler sunmaktadırlar. Ürün kalitesi ise satışların en büyük rol oynatıcısıdır. Özellikle dikiş kalitesi ve renk canlılığı büyük önem arz etmektedir.

 

Gecelik modelleri üç ana başlık içerisinde toplanır. Bunlar;

·         Penye Modeli Gecelikler

·         Saten Modeli Gecelikler

·         Fantezi Modeli Gecelikler

Özellikle evlilik hazırlığı yapan bayanların çeyiz setlerinde ki olmazsa olmazı saten gecelikler mevcuttur. Çeyiz için alınan gecelik modelleri genellikle takım halinde satılmaktadır. Ülkemizde de bu konuda uzman olarak üretim yapan markalar var. Genellikle birçok ülkeye yüksek miktarda tedariklerinin yanı sıra internet üzerinden de çok fazla satış yapmaktadırlar. Bu Markalar;

·         Gümüş Gecelik Modelleri

·         Orkide Gecelik Modelleri

·         Kom Gecelik Modelleri

·         Yeni İnci Gecelik Modelleri

·         Nurteks Gecelik Modelleri

·         Nilay Gecelik Modelleri

·         Anıt Gecelik Modelleri

·         Bone Club Gecelik Modelleri

·         Le Jardin Gecelik Modelleri

·         NBB Gecelik Modelleri

·         Pierre Cardin Gecelik Modeller

Bu firmalar dışında da oldukça şık gecelik modelleri üreten firmalar mevcuttur.

 

Gecelik Modellerini günlük hayatınızda veya özel gecelerinizde kullanabilirsiniz. Özel geceler için genellikle tercih edilen fantezi gecelikler sizi baştan yaratan bir görünüme sahip olma imkanı kazandırabilir. Nefes kesen seksi gecelik modellerinin yanı sıra saten gecelik modellerini de tercih edebilirsiniz.

Sadece rahatlık konusunda ise penye gecelikleri tercih edebilirsiniz. Özellikle de lohusa dönemin de hamile bayanların tercihi olan penye gecelikler tene uyumlu renkleri ve şık tasarımlarının yanı sıra rahat kullanımları açısından da oldukça ideal modellerdir.

Önde gelen gecelik markalarına ait penye gecelik modellerini, saten gecelik modellerini ve fantezi gecelik modellerini güvenli alışveriş sitemiz Çamaşır Kazanı ile takip edebilir ve aynı gün temin edebilirsiniz.

 

Gecelik Siparişi

İç giyim ve gecelik modellerinde beğendiğiniz ürünleri sipariş etmek için güvenli ve hijyen konusuna dikkat eden internet sitelerini tercih etmelisiniz. Özellikle de eğer mümkünse iç giyim satan internet sitelerini telefonla arayıp kısada olsa ürünler veya firma hakkında bilgi almanız, karşınızda bir muhatabın olması iç giyim sitesine güven duymanız için geçerli bir sebep olacaktır.

Gizli Paketleme

İnternet üzerinden iç çamaşırı siparişlerinde müşterilerimizin en çok dikkat ettikleri konu gizli paketlemedir. Çamaşır Kazanı internet sitesinde tüm iç giyim siparişleri dışarıdan belli olmayacak şekilde, kurye ve kargo firmasının ürün içeriği hakkında hiçbir bilgisi olmadan gönderimi yapılmaktadır.