Birbirinden farklı tanga çeşitleri sadece cinsel açıdan kullanılmamaktadır. Aynı zamanda her hangi bir yere giderken iç çamaşırı olarak da oldukça fazla bir şekilde kullanımı vardır. Özellikle de birçok hanım için birbirinden değişik pantolon çeşitleri giyildiği zaman en büyük sorunlardan biri dış taraftan görünmesidir.

 

            Giyilen birçok değişik külotun kenar kısımları pantolon ya da etek kısmından görünebilmektedir. Bu yüzden de birçok kadın bu durumdan rahatsızlık duydukları için bazı giysi çeşitleri pek fazla giyemezler. Fakat birbirinden değişik modelleri ile satılan tanga modelleri ile rahat bir şekilde istenilen he hangi bir giysi giyilebilir. Arka kısmı sadece ince bir çizgiden oluşan tangalar giyildiği zaman özellikle de pantolon üzerinde her hangi bir iz belirgin hale gelmediği için kadınlar da dışarıda büyük bir gönül rahatlığı içerisinde istedikleri her türlü giysiyi giyebilmektedir.

 

            Elbette birbirinden değişik ürün çeşitleri arasında birçok farklı tanga çeşitleri bilindiği üzere daha çok özel gecelerde giyilmektedir. Üstelik hem erkekler için hem de kadınlar için çeşitleri bulunan bu tanga çeşitleri ile çiftlerin özel geceleri daha da özel bir hale gelebilmektedir. Elbette bu durum daha çok kadınları ilgilendirmektedir. Özellikle de kalçalarından ya da çevresindeki fazla kilo almış kısımları genel bir açıdan basen kısımlarını beğenmeyen kadınlar için bir nevi kurtuluş anlamına gelmektedir. Özellikle de kalça bölgelerini daha sıkı ya da daha kalkık bir görüntü içerisine sokabilen bu ürün çeşitleri ile tüm kadınlar bu özel gecelerinde partnerlerine özel bir gece yaşatabilmektedirler.

 

            Erkekler açısından da eşlerini ya da sevgililerini o şekilde görmek onları oldukça iç gıcıklayıcı bir hale getirdiği için erkekler cinsel yönden daha istekli bir hale gelebilir. Bu yüzden birçok farklı çeşitleri ile bu tanga modelleri kadınlar için oldukça seksi bir görünüme bürünmeleri için en önemli etkenlerden biridir. Bu noktada birbirinden değişik seksi tanga çeşitleri için rengin önemi de elbette oldukça büyüktür.

 

            Ve birçok kişi adına siyah ya da kırmızı çeşitleri en çok ön plana çıkan renkler olarak bilinmekte. Zaten tüm seksi iç çamaşırları için bu iki ana renk oldukça etkili olmaktadır. Bunun yanı sıra beyaz ile pembe renkleri ya da açık mavi renkler de yine en fala tercih elden renk seçenekleri arasında geçmektedir. Bu tanga renkleri arasında beyaz renk ise daha çok dışarı çıkarken her hangi bir pantolon ya da etek altına çok fazla belirgin görünmediği için rahat bir şekilde giyilebilmektedir. Fakat sağlık açısından birçok tahriş ya da alerjik gibi durumların ortaya çıkmaması için bu tür ürün çeşitlerinin en bilindik markalardan olması ya da malzemesinin ise 0 ipek ya da pamuk ve penye olarak üretilmesi tanga modelleri açısından ve insan sağlığı için büyük bir önem taşımaktadır.